top of page

Klient udtalelser

Jeg har tidligere været til forskellig slags healing, og er klart positiv over for den udvikling og støtte coaching og spiritualitet kan give i form af klarhed og retning. Og når det så er sagt, så har især denne seance hængt ved hos mig som en stor mental ledestjerne og en ro i maven.

 

Selve healingen føltes trygt, og jeg lukkede øjnene. Efter en dyb vejrtrækning, talte hun klart og tydeligt, og uden tøven. Hun talte om mig og mine problemer, mine stærke sider, og hvad jeg skal være opmærksom på fremover. Det passede fuldstændigt til mig og min situation, og jeg var overrasket over detaljegraden.
Den umiddelbare følelse var en masse energi og lys og anerkendelse for den jeg er – hvilket i sig selv føltes utroligt styrkende. Og de råd jeg fik var gode, og klart fra dem, jeg siden har valgt at kalde ’mine væbnere’. Langtidseffekten for mig er, at jeg siden har kunne frembringe støtte fra mine væbnere, og de lader til at blive hos mig, hvilket er guld værd.
derfor kan jeg så meget anbefale inger som clairvoyant.

Gitte - underviser.

Jeg er flere gange blevet guidet af Inger gennem både healing og clairvoyance og hver gang har det skabt en utrolig afklaring og ro i mit sind. Med sit enorme nærvær og evne til at dykke lige ned i kernen af mine udfordringer, har hun været en utrolig hjælp for mig, i forhold til at træffe de rigtige beslutninger.

 

Når man er i følelsesmæssigt ubalance kan det være svært at sætte klare ord på, hvad man egentlig har brug for, så det er vildt befriende, at man hos Inger bare kan give sig hen og lade hende modtage de informationer man har brug for. Hun er dygtig til at skabe klarhed og jeg er hver gang gået derfra, med en kæmpe ro og vigtige indsigter til at komme videre i mit liv.

Susanne Bonde - skuespiller.

Jeg har prøvet forskellige slags coaching før, men jeg har aldrig oplevet noget så intenst og effektivt som en session hos Inger Dam-Jensen.

Både ledere, selvstændige og lønmodtagere er i dag vant til at tage et stort medansvar for alle processer. Det kan vi nemt komme til at tro at vi skal tage med os, når vi beslutter at lade os coache.

Det er FANTASTISK befriende at blive ført med sikker hånd væk fra denne følelse. Jo, vist er vi naturligvis på egne ben mellem hver session – her ligger jo alle vore valg i livet og vores evne til at forfølge egne mål udvikles.

Men selve den time, du tilbringer hos Inger, kan du læne dig 100 % tilbage – du får nye øjne og ideer og tolkninger af livet, anført af den sikreste og mest opmærksomme guide, du kan drømme om. Prøv det!

Karsten - musiker.

bottom of page