Min Historie

Jeg er clairvoyant og spirituel energi healer.

Efter i næsten 30 år succesfyldt at have udlevet min barndomsdrøm om at være og leve som operasanger, har jeg nu taget hul på min næste store drøm om at hjælpe andre med at manifestere deres drømme og elsker således at stille mig spirituelt til rådighed.

Spiritualiteten har altid fyldt meget i mit liv og jeg har siden, jeg var ganske ung, haft mange spirituelle oplevelser og en helt klar følelse af, at jeg var kærligt guidet og støttet. Min stærke intuition har altid været min følgesvend og jeg har længe vidst, at jeg på et tidspunkt i mit liv og når tiden var inde, ville komme til mere aktivt at bruge mine særlige evner. 

Der skulle dog gå nogle år, inden jeg nåede hertil på min livsvej. Min forberedelse til idag - fuldstændig at kunne stå i mig selv som clairvoyant har været lang. Jeg har altid gjort tingene grundigt; Jeg har uddannet mig over flere år - først som operasanger og siden som clairvoyant og healer og har samtidig altid insisteret på at finde svarene dybt i min sjæl.

Jeg kan derfor med den største glæde og selvfølgelighed sige, at jeg er landet fuldstændig i mig selv og fra mit hjerte generøst ønsker at dele ud af mine spirituelle indsigter og evner.

Jeg har siden, jeg blev færdiguddannet på Operaakademiet i 1993, hvor jeg blandt andet havde den store glæde at vinde en stor international BBC sang konkurrence i Cardiff, Singer of the World, rejst verden rundt som operasanger og samtidig været ansat som solist på Det Kongelige Teater.

Som udøvende kunstner ved jeg, hvor vigtigt det er, at have hjælpere ved sin side, da det kræver en umådelig indre styrke og indsigt - både emotionelt, kropsligt og spirituelt.
Som din clairvoyantiske healer vil jeg elske at støtte og guide dig, så du finder retning, styrke, glæde, autenticitet og lethed i dit liv og i din karriere.

Min Vision

Mit dybeste ønske og vision er at kunne heale, støtte og guide dig, som har brug for en klar og kærlig kanal:

At bruge mine spirituelle evner til at videregive råd og vejledning fra dine guider, kære afdøde og hjælpere på den anden side og på den måde skabe klarhed for dig i dit liv; Din mulige fremtid og hvad der eventuelt kunne forhindre dig i at nå dine mål og udleve dit fulde potentiale.

Og med de magiske rene æteriske olier at kunne støtte dig i at løfte din vibration fysisk, emotionelt og spirituelt. 

 

 

 

 

 

Uddannelser/Kurser

 

Certificeret i Mediumship og spirituel healing herunder clairvoyance og  englekort i 2014 hos Rikke Rasmussen

Reiki healing 1, 2 og 3 Mestergrad i 2017 hos  Rikke Rasmussen

Yderligere kurser hos Rikke Rasmussen:

Trancekursus 2015

Trancehealingskursus 2016

Træn Dine Psykiske Evner kursus 2011

Life Mastery Master Coach hos Susanne Wexø 2015-18

Kursus i London, Spiritual Association of Great Britain med George Lawson 2015

+45 2623 4059    |    inger(at)damlassen.dk